tisdag 12 april 2011

Och Julen varar väl till Påska

SVISCH, WROOOM, SVIIIIISCH



Vad var det?
Jo, det var Livet som tutande svischade förbi i 180 km/h.

Det har varit mkt av det mesta de senaste två veckorna med arbete, kursresa till Täby, finbesök av gammal studiekamrat, premiärgrillning, mer arbete, tapetserande (jo, nu är det klart, bilder kommer snarast) och så toppat med lite utmattande och tärande basillusker i diverse oangenäma former.

Så det är med stor glädje jag konstaterar att Ni ändå är några tappra själar som hoppfullt går in här på sidan och väntar på nya blogginlägg, Tack snälla! Jag skall försöka bättra mig, bloggande är ju fantastiskt roligt, när man har tid.

Som bevis på allmän tidsbrist gjorde jag för en stund sedan en fasansfull upptäckt i en vrå av hemmets kanske inte mest besökta del.





Två ledsna och bortglömda julgrisar nu äntligen nedpackade
(funderade dock en sekund om det var mer tidsekonomiskt att låta dem stå kvar inför nästa jul)

Men visst är det väl så att julen varar väl till Påska?!


Trevlig fortsatt tisdag till Er.
Nu måste jag stressa vidare med alla tusen saker jag måste hinna med mellan nattens jourarbete och den obligatoriska seminarie/föreläsning som jobbet anordnat i eftermiddag, ämne?








Stresshantering

2 kommentarer:

  1. Hehe visst är det så. Livet rusar på alldeles för snabbt ibland och då får vissa saker ligga i viloläge medan man gör "prio 1" sakerna (som ibland kan vara väldigt många).
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där! Det går lite väl fort. Hoppas du hinner lägga upp foton på tapeten snart, det blev ju jättesnyggt! Vi måste ses snart. Kram!

    SvaraRadera